Dincolo de orizont – o provocare de a vedea dincolo de limite

Helău, helău. Ce mai faceţi, ce mai faceţi?

Eu abia am ajuns acasă, ia ghici, de la un film. Nu ştiu cum se face, dar aceste teme ale articolelor parcă au de fiecare dată elemente conexe cu ce mi se mai întâmplă mie. Oricum, filmul a fost foarte mişto, scaunele au fost super confortabile, singura problemă a fost că eu, ia ghiciţi ce am făcut, da, am băut un suc mare, practic jumătate de litru de suc cât am vizionat acele 10 minute de reclame, aşa că apoi, tot restul filmului încercam să nu fac pe mine, şi să fiu şi atentă la film. Dar a fost frumos. Mai mergem… Şi dacă tot mai mergem, la ce oare să mai mergem? Şi răspunsul vine aproape instant: Dincolo de orizont. (click pentru trailer)

Beyond-Skyline-mic

Beyond Skyline este un film SF, plin de aventuri, şi anume de aventurile personajelor noastre umane, puse faţă-n faţă cu o civilizaţie extraterestră nemiloasă.

Şi până una alta, mai bine zis până la lansarea filmului în cinema, pe 3 noiembrie 2017, normal că nu-mi stă mintea-n loc. Dimpotrivă, parcă a luat-o razna. Oare, oare, dacă mâine ne invadează nişte creaturi extraterestre, eu cum voi reacţiona? Voi muri penibil, sau poate eroic? Voi supravieţui şi voi învinge? Dar de cei apropiaţi mie, ce se va alege de ei? Care este secretul supravieţuirii invaziei?

Iar răspunsurile la aceste întrebări pot fi foarte variate…

  • Aş putea să mor efectiv de spaimă la aflarea veştii…
  • Sau să fiu omorâtă pur şi simplu de extratereştrii…
  • Sau poate voi fi ingenioasă, voi fi puternică, alături de cei dragi, şi vom reuşi fie să-i distrugem pe cei malefici, fie să ne ascundem undeva şi să supravieţuim, ei bine, până când vom muri oricum.

Perspectivele mele nu sunt prea optimiste în niciun caz… Şi asta pentru că eu recunosc, sunt o fricoasă şi jumătate. Chit că mă trag din popor de daci viteji. La mine a ajuns gena aia recesivă pentru frică maximă.

Aşa că nici vorbă să mă pun în piele personajului principal, detectivul Mark Corley (actor Frank Grillo) care, după ce îşi scoate fiul pe cauţiune, Trent  (actor Jonny Weston), şi se gândeşte că ziua lui nu putea merge mai rău, îşi vede fiul răpit de o navă spaţială extraterestră, într-un decor acaparat de o ciudată lumină albastră…

Evident că peripeţiile nu se opresc aici… iar cel mai surprinzător fapt este că o fetiţă deţine cheia înfrângerii extratereştrilor… Iar pentru a afla mai multe vă invit să vă luaţi partenerul, partenera, gaşca, sau de ce nu, poate chiar să mergeţi singuri la cinema -într-o escapadă solo – pentru a vedea deznodământul acestei poveşti uimitoare.

Între timp, eu mă gândesc la cum ar trebui să mă îmbărbătez şi să mă pregătesc pentru a putea rezista unei astfel de invazii. Voi? Ce idei aveţi? Aştept să-mi scrieţi în comentarii.

xoxo, Miruna.

Articol scris pentru proba numărul 14 a competiţiei Super Blog 2017.

P.S. Nu consumaţi prea multe lichide înainte de vizionarea filmului. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s