Hocus – pocus, preparatus! sau cum dispare acneea ca prin Farmec

Helău, helău.

Ce mai faceţi, ce mai citiţi? Cum vă mai ies pozele? Un selfie pe zi, fără coşuri de-ar fi! Asta-i trendul, aşa-i?

Indiferent de ce vârstă avem, trebuie să fim în tendinţe, mereu să ţinem pe toată lumea la curent cu ce mai facem, pe unde mai mergem, cu cine ne mai vedem… Să postăm selfie-uri, să curgă like-uri, instastory-uri, etc. etc.

Dar, pozele perfecte cer ceva sacrificii, o tinctură magică şi … un strop de magie … nu albă, nu neagră, ci verde. Cu salată verde. Se iau două frunze de salată, culese dimineaţa pe rouă, nu din supermarket, se spală, se descântă, se mărunţesc şi se pun împreună cu nişte apă de fântâna, nu de la robinet, la fiert, într-un ibric – moştenire de familie, musai, şi ciobit într-un loc! că altfel nu iese cum trebuie preparatul – timp de o oră. Strecurăm fiertura, iar după ce s-a răcit zeama, presărăm o linguriţă de bicarbonat de sodiu, două linguriţe de speranţă, şi încă două linguriţe de miere, şi o lacrimă de unicorn.

Omogenizăm bine, bine, turnăm tot într-o sticluţă şi punem la frigider preparatul magic. Seara, ‘nainte de culcare, dar la 23:23, fără să ne vadă nimeni, punem pe faţă tinctura verde, iar dimineaţa, la 6:16 fix, dacă nu s-a dus totul pe faţa de pernă, ne spălăm cu apă călduţă, dar să fie apă fiartă şi răcită, tot de fântână, da… şi, hocus – pocus preparatus, adio coşuri!

Cam prea de pe vremea lui Făt Frumos, nu? Dar, hai, gata cu vrăjeala! Nu mă pricep la tincturi şi nici la descântece, şi nici cu îngrijirea tenului nu prea le aveam, asta până să descopăr produsele Farmec şi Gerovital. Iar acum să vorbim de o faţă curată pe bune, cu ajutorul unor produse eficiente, create de specialişii Gerovital. Magia se întâmplă aşadar în laboratoare bine echipate, cu ingrediente de ultimă generaţie, şi nicidecum la noi în bucătărie, cu zumzet şi vuiet, şi lacrimi, şi salată verde.

Deci, ce e de făcut pentru o piele frumoasă? Un ritual magic, într-adevăr, doar că este conceput sub forma unei scheme de tratament, cu noua gamă Gerovital Stop Acnee.

Primul pas constă în curăţarea şi purificarea tenului, folosind Gelul Spumant Purifiant, cu capsule moi cu vitamina E, care hrănesc tenul acneic fără să irite pielea, Masca Film Purificatoare şi Benzile de Curăţare a punctelor negre.

Al doilea pas pentru o piele sănătoasă constă în calmarea tenului folosind Crema-Gel Sebum Control şi Crema Ultra-Activă, cu acid salicilic, iar, în final, matifierea acestuia, aplicând Crema CC Matifiantă – o cremă cu adevărat magică, care acoperă şi uniformizează instant şi reduce aspectul lucios al pielii.

crema-cc-gerovital-stopacnee

În trei paşi simpli, adio acnee! Badabing, badaboom, gata de selfie!

Ştiu că mai e până la Crăciun, mai precis încă 76 de zile, dar vă puteţi face cadou în avans kit-ul de tratament cosmetic cu care acneea dispare ca prin Farmec!

4185-kit-of-no-fear-2

E cool să ai o faţă curată, o piele sănătoasă, fără acnee şi gata de selfie – toate acestea cu ajutorul kit-ului No fear, fără frică, produs de o marcă de încredere, fără parabeni şi cu o eficacitate demonstrată sub control dermatologic. Eu ştiu că e de nelipsit de pe măsuţa mea de machiaj. Voi?

Toate cele bune până data viitoare.

xoxo, Miruna

Acest articol a fost scris pentru a patra probă a competiţiei Super Blog 2017. Ţineţi-mi pumnii.

3 thoughts on “Hocus – pocus, preparatus! sau cum dispare acneea ca prin Farmec

Leave a comment